careandtoys.hu 
e-commerce
-24%
products

Pampers Pants Bugyipelenka, 4-es méret, 176 darab, havi pelenkacsomag

Régi ár: 16990 Ft (- 24 %)

Új ár 12990 Ft

Még nincs értékelve

Elérhetőség: Elérhető

 
 

Rövid Info

Cikkszám: 10DP010466
Vonalkód: 8001090807922
Életkor: 0-4 év
Kategóriák: Pelenkázás/Pelenkák
Márkanév: Pampers
Kinek ajánljuk: Fiú-Lány
A vásárláshoz be kell jelentkezned!

360° FIT

Az esti etetést követően a kisbabák pocakja megnő, majd alvás közben lassan visszahúzódik, ez pedig a tépőzáras pelenkák meglazulásához, illetve szivárgáshoz vezethet.

Pampers Pants bugyipelenka 360°-os illeszkedéssel segít megelőzni a szivárgást, a nyugodt éjszakai alvás érdekében.

Kezeidet a combnyílásokba helyezve húzd szét oldalirányba a bugyipelenkát!
Húzd fel a kisbabádra úgy, hogy a Pampers embléma elöl helyezkedjen el!
Az eltávolításhoz tépd fel a pelenka oldalát!
Tekerd fel és rögzítsd a ragasztószalaggal!
Melyik a megfelelő méret a kisbabám számára?

Méretek

3

4

4+

5

66

7

Testsúly

6-11 kg

9-15 kg

9-15 kg

12-17 kg

15+ kg

17+ kg


Próbáltad már a Pampers törlőkendőket?

Friss illat

0% alkohol

0% illatanyag

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Extra vastagság és puhaság

99% víz és organikus pamut felhasználásával

Mikor kell cserélni a pelenkát?
Az első néhány hónapban naponta akár tízszer is tisztába kell tenned kisbabádat. A pelenkát minden alkalommal ki kell cserélni, amikor az nedves vagy piszkos. Kisbabád azonban ezt nem mindig fogja jelezni.  Egy olyan kimagasló nedvszívó tulajdonsággal rendelkező pelenka, mint a Pampers esetében, a nedvességet könnyedén megállapíthatod a nedvességfelszívó anyagban megjelenő kis bugyrok kitapintásával.  

Pelenkát általában a következő alkalmakkor javasolt cserélni a nap folyamán:
• közvetlenül etetés előtt vagy után,
• minden széklet vagy pisilés után,
• közvetlenül elalvás előtt,
• közvetlenül ébredés után,
• mielőtt kimozdultok otthonról.

A pelenkacsere művészete
A Pampers pelenkákat úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjenek kisbabád alakjához. Ennek köszönhetően, a pelenkacsere során nem kell ki-be hajtogatni a derékgumírozást, és a combgumírozást sem kell igazgatni! A rögzítőfüleket a pelenka felső szélével párhuzamosan helyezd el, pontosan a nyomtatott csík közepén! Ügyelj a jelölésre, mely segít megállapítani, hogy a rögzítőfülek egyenletesen helyezkednek-e el.
Próbáld a babatermékeket, - mint például a hintőporok - távol tartani a ragasztócsíkoktól, hogy azok tovább megőrizzék hatékonyságukat!

Törlés
A Pampers törlőkendők gyengéden tisztítják kisbabád bőrét, és segítenek helyreállítani annak természetes pH-értékét, minden pelenkacsere alkalmával. Amikor tisztába teszed kisbabádat, mindig legyen kéznél nedves törlőkendő, hogy bőre mindig tiszta és friss legyen. 

A kislányok popsiját mindig elölről hátrafelé töröld, így minimalizálhatod a fertőzés kockázatát a nemi szerv területén. Gondosan tisztítsd meg ezt a területet, hogy eltávolíts minden szennyeződést, ami a bőr ráncai között megbújhat!

A pelenkakiütés megelőzése
A kisbabád popsiján megjelenő piros pöttyök akár pelenkakiütést is jelenthetnek, amelyet számos tényező okozhat, a bőr vizelettel és a széklettel való hosszan tartó érintkezésétől kezdve az antibiotikumok használatáig. 

Amikor kisbabád elkezd szilárd táplálékot fogyasztani, mindig várj néhány napot az új ételek után. így kiderítheted, hogy vajon ez okoz-e a kiütést. Ha kisbabádon megjelenik a pelenkakiütés, óvatosan tisztítsd meg törlőkendővel a teljes irritált bőrfelületet. Az is sokat segíthet, ha friss levegő éri a bőrfelületet. Ha a bőr állapota nem javul, fordulj a gyermekorvosodhoz vagy gyógyszerészhez!

A megfelelő méret kiválasztása
A felnőttekhez hasonlóan, a kisbabák is azt szeretik, ha pontosan illik rájuk a "ruha". Olyan méretet válassz tehát, ami nem túl tág és nem túl szoros - még játék és mozgás közben sem. Ez segít megelőzni a szivárgást. A weboldalunkon található termékleírások segítenek eligazodni azzal kapcsolatban, hogy egy bizonyos mérethez milyen átlagsúly tartozik. És ne feledd, minden egyes mérettel nő a pelenka nedvességfelszívó képessége!

Biztonság a pelenka cseréje során
Bár te megveszed a legújabb játékokat, a kisbabádat sokszor mégis valami egészen más nyűgözi le: például egy pelenka. Épp ezért fontos, hogy a pelust ott tartsd, ahova való: a popsiján. Ne engedd, hogy a kisbabád a szájába vegye a pelenkát! Illetve, dobd ki azokat a pelusokat, amik sérültek vagy már nem tudod rögzíteni! Mindig figyelmesen olvasd el a csomagolásokon található figyelmeztetéseket!

A nedvszívó anyaggal kapcsolatos információk
A nedvszívó réteg egy gélanyag, melyet gyakran használnak a pelenkabélés kialakításában, nedvességfelszívó tulajdonsága miatt. Időnként ennek nyomaira bukkanhatsz kisbabád bőrén, főleg, ha a pelus nagyon tele van. Törlőkendővel könnyedén eltávolíthatod ezeket. Ezt az anyagot az iparban már évek óta használják, a pelenkákban pedig már több mint egy évtizede megtalálható. Az alkotóelemeiben hasonlít azokra az anyagokra, amelyeket a kozmetikumok, élelmiszerek és gyógyszerkapszulák gyártása során használnak.

A pelenkák tárolása
Száraz helyen tartsd a pelenkát, ahol nincs kitéve fokozott hőnek (max. 30°C) és nedvességnek, valamint nincs a közelben illatanyagot tartalmazó egyéb termék. 

Legutóbbi értékelések

Értékelj te is

Még nem vásároltál ilyen terméket így nem értékelheted.

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Egyéb infó:  is Ide kerül majd valami infó még

-29%
Még nincs értékelve

6590 Ft    (-29%)

4690 Ft
-37%
Még nincs értékelve

8490 Ft    (-37%)

5390 Ft
-6%
Még nincs értékelve

17990 Ft    (-6%)

16990 Ft
-13%
Még nincs értékelve

1590 Ft    (-13%)

1390 Ft
-14%
Még nincs értékelve

17990 Ft    (-14%)

15390 Ft
-53%
Még nincs értékelve

19990 Ft    (-53%)

9490 Ft
-24%
Még nincs értékelve
65990 Ft
-11%
Még nincs értékelve

7190 Ft    (-11%)

6390 Ft
-10%
Még nincs értékelve

9990 Ft    (-10%)

8990 Ft

Gondoskodjunk együtt a gyermekekről egy életen át és biztosítsuk nekik a felhőtlen játék és fejlődés örömét