careandtoys.hu 
e-commerce

Üdvözlünk a Webshopunkban


Rólunk

A Care&Toys márka és weboldal megvalósításával, egy régi álmunkat váltottuk valóra. Célunk, egy olyan weboldal létrehozása volt, ahol a gyermekek számára születéstől, nagyobb korukig egy helyen kínáljuk a játékok és a babaápolási eszközök széles választékát!

Csapatunk a kezdetektől szorosan együttműködik védőnőkkel és gyakorló szülőkkel, a lehető legjobb minőségű termékszortiment kialakításának érdekében.

Weboldalainkon (careandtoys.hu; babaesjatek.hu; jatekesbaba.hu) megtaláljátok a már jólismert márkákat, az aktuális TV reklámokban szereplő játékok nagyrészét és a saját ’Care&Toys’ logóval ellátott minősített termékeinket.

Care&Toys márka

Saját márkás termékeink bevezetésével kiváló minőséget kínálnunk nektek, elérhető árakon. Termékpalettánkban megtalálható számos baba termék (pl: etetőszék, WC szűkítő, bili, audio-, és videó bébiőrök, cumisüveg sterilizáló vagy bébiétel készítő), gyermek-, és bébijátékok (pl: tevékenységi központok, járássegítők és játszószőnyegek), szerepjátékos termékek (gyerekkonyhák, barkácsasztalok és bevásárlóközpontok), babák és kiegészítőik, játékautók és játékfegyverek, valamint számtalan kültéri és kerti játszószer (elektromos kisautó, trambulin, csúszda, hinta).

Hiszünk benne, hogy a careandtoys.hu létrehozásával egy olyan felhasználóbarát weboldalt alkottunk, ahol kezdő és gyakorlott szülő, nagyszülő és barát egyaránt megtalál mindent. Legyen szó újszülöttről vagy nagyobb gyermekről, a szülői gondoskodást támogató termékről vagy az önfeledt szórakozáshoz szükséges játékról.

Gondoskodjunk együtt a gyermekekről egy életen át és biztosítsuk nekik a felhőtlen játék és fejlődés örömét.careandtoys.hu babaesjatek.hu jatekesaba.hu